Колись давно я не розуміла, навіщо потрібен капюшон на куртці. Він тільки плутався під шиєю, додавав непотрібної масивності, і взагалі — є ж парасолька чи шапка. Я надавала перевагу елегантним варіантам без капюшона, здавалося, що це виглядає більш жіночно.
Один випадок кардинально змінив мою думку. Довгий шлях додому перетворився на випробування стихією за кілька кілометрів від дому, не маючи з собою парасольки, з улюбленим беретом, що зіпсувався. Довелося майже годину ховатися під навісом. У той момент я з заздрістю дивилася на перехожих, які не звертали уваги на негоду завдяки капюшонам.
Наступного ж дня я зайнялася вибором нового верхнього одягу з капюшоном. Вивчила купу пропозицій, поки не побачила куртку своєї мрії — зручну, теплу і несподівано стильну. Шкода, що я не зробила цього раніше, то не морочилася б із парасолькою. Варто зауважити, на сайті
https://moetisto.kr.ua/ я розглядала різноманітні фасони, які варті того, щоб їх приміряти.
Відтоді моя куртка з капюшоном — улюблений елемент верхнього одягу. Він стає в нагоді при вітряній погоді і навіть від яскравого сонця. І я радію щодня, маючи такий затишний захист від негоди.