1. Административна информация
а. Вашия никнейм, две имена и допълнителна информация по желание: Perfect , Давид Дерменджиев на 16год.(29ноември 1998год- рожденна дата) от град Стара Загора, винаги когато компютъра ми е включен съм в тс3 сървъра на teamspeak.bg
b. Контакти с Вас - телефон и скайп, допълнително по желание мейл и фейсбук. (по желание може да ми ги изпратите на мен, за да не са публични) 089 555 2188, hardstyle00,
frozenpulser@gmail.com 2. Административна квалификация
a. Свободен отговор: Моля обяснете как смятате да помогнете за развитието на мрежата/общността - форум/teamspeak: Редовен съм в сървъра и винаги мога да помагам на потребителите при необходимост.
b. Свободен отговор: Какъв предишен опит имате в TeamSpeak сървъри и/или форуми: Бил съм модератор на CounterStrike форум, в TeamSpeak съм бил само потребител.
c. Колко часа на седмица са Ви свободни и можете да ги отделите за помощ и развитие на TeamSpeak.BG: Имам доста свободно време и на ден съм най-малко по 6 часа в сървъра, средно по 40-47 часа на седмица.
d. До колко сте запознати с функциите и командите на TeamSpeak и/или PHPBB: Имам основни познания за командите и функциите на TeamSpeak.
е. При какви обстоятелства ще се намесите в канал: В случай на докладван проблем ще прегледам всички доказателства и ще взема мерки според ситуацията.
f. Разрешени ли са кикове/банове по лични причини или от суета и при какви обстоятелства? Ако потребителят който нарушава личното достойнство на друг потребител може да бъде block-нат/mute-нат от потърпевшия. Банове и кикове ще бъдат необходими ако пречи на целия сървър и неговите потребители чрез спам или използване на нецензурни думи .
g. Ако забележите злоупотребяващ потребител - какви действия ще предприемете? Както казах по-горе в моя пост, ще събера достатъчно доказателства и ще действам според ситуацията и обстоятелствата.