Не так давно мені трапився ресурс, що спочатку виглядав як стандартний портал із новинами. Це сайт Retro і знаходиться за адресою
https://retro.ua/.
Зайшовши на головну, моїм очам постав цікавий мікс матеріалів: статті про фази Місяця, норми правопису, поради, коли робити тест на вагітність, календар офіційних вихідних і також інформацію про знижки на кшталт "Чорної п'ятниці". Справді незвичайне поєднання!
Мене це зацікавило, і я почав гортати далі. З'ясувалося, що на сайті є багато корисних матеріалів на побутові та освітні сюжети: починаючи від рекомендацій лікарів до описів звичаїв та граматики. Хоча сайт називається "Retro", інформація на ньому — це корисні знання, що знадобляться щодня.
Особливо запам'ятав стаття про те, коли ставити двокрапку — чітко описано тонкощі, про які з уроків залишилися приблизні знання. Окрім того, занотував публікацію про Поливний понеділок у 2026 році. Загалом, сайт виявився незвичайним поєднанням календаря, енциклопедії та довідника, де відшукаєш пояснення на багато різноманітних питань.