panter_bg написа:Инсталирах приложението, но при свързването ми изписа, че е стара версия и не може да се свърже:
"ErrorERROR_client_version_outdated"
Как да се ъпдейтне или ако не може автоматично - Моля, актуализирайте клиента на сайта TeamSpeak.bg, за да се тегли актуалната версия!
panter_bg написа:Някой от Вас ползва ли в момента платената версия на TeamSpeak 3 за Android?
Мнения?
Ами трябва да си свалиш .ini файла на телефона. След като ги свалиш и стартираш TeamSpeak 3 на телефона си ще ти се отвори началната страница на програмата.
От там избираш Identities [оградено е в червено]:
Като го натиснеш ти се отваря следния прозорец и избираш бутона за Identities:
И накрая ти се отваря прозорче, на което ще видиш сваления от теб .ini файл и го избираш:
Накрая триеш предишния файл за идентификация и оставяш само твоя.
panter_bg написа:Купих си и аз мобилната версия - тествах я, влязох в сървъра
Възникна ми въпрос, обаче: В Settings не виждам в менюто, полето SECURITY, за да задам там да ми запомня паролите ("Save channel passwords")?
И другото, което ме вълнува е: как да задам вариант за разговори "Push to talk", при положение, че имам само бутон за менюто, за връщане назад и страничните бутони за звука и за изключването?![]()
Или е по-удачно да е на "Voice activation detection"?
SleepWalker написа:Опциятя за запаметяване на паролите в мобилната версия я няма за съжаление, а относно Push to talk - има го. Влизаш в настройките и се пада първото: виж снимката
Бутона ще ти се появи на екрана.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта