Кандидатури за членство в екипа

Новини, Администрация, Проблеми, Оплаквания, Предложения и Въпроси..

Кандидатури за членство в екипа

Мнениеот NullByte » Нед Юни 22, 2014 2:18 am

Екипът на TeamSpeak.BG се състои от ентусиасти, които рабоят заедно за подобряване и развитие на общността - форума и тиймспика.

Ако имате желание да сте част от развитието и екипа, може да кандидадствате за админ, за целта е нужно преди това да сте VIP.
Ако не сте VIP, но сте редовни и имате желание да помагате на потребителите, както и като цяло за развитието, моля помолете някой от Manager-ите да Ви сложи VIP.

За да кандидадствате е нужно да пуснете тема, в която да предоставите информация, попълвайки следната форма:

1. Административна информация
а. Вашия никнейм, две имена и допълнителна информация по желание

b. Контакти с Вас - телефон и скайп, допълнително по желание мейл и фейсбук. (по желание може да ми ги изпратите на мен, за да не са публични)

2. Административна квалификация
a. Свободен отговор: Моля обяснете как смятате да помогнете за развитието на мрежата/общността - форум/teamspeak:

b. Свободен отговор: Какъв предишен опит имате в TeamSpeak сървъри и/или форуми:

c. Колко часа на седмица са Ви свободни и можете да ги отделите за помощ и развитие на TeamSpeak.BG:

d. До колко сте запознати с функциите и командите на TeamSpeak и/или PHPBB:

е. При какви обстоятелства ще се намесите в канал:

f. Разрешени ли са кикове/банове по лични причини или от суета и при какви обстоятелства?

g. Ако забележите злоупотребяващ потребител - какви действия ще предприемете?
Аватар
NullByte
TeamSpeak.BG Manager

Re: Кандидатури за членство в екипа

Мнениеот dyxless » Сря Авг 12, 2015 2:56 am

а. Вашия никнейм, две имена и допълнителна информация по желание : Dyxless, Александър Хулка. На 22 съм живея в Германия, играя игри всяка една свободна минута от времето ми, като почти през цялото време ползвам TS. 99% от времето ползвам teamspeak.bg

b. Контакти с Вас - телефон и скайп, допълнително по желание мейл и фейсбук. (по желание може да ми ги изпратите на мен, за да не са публични)
изпратени на ЛС
a. Свободен отговор: Моля обяснете как смятате да помогнете за развитието на мрежата/общността - форум/teamspeak:
Смятам да помагам на общността с постоянство и справедливост. Всеки ден влизам в сървъра.

b. Свободен отговор: Какъв предишен опит имате в TeamSpeak сървъри и/или форуми:
Ако трябва да бъда напълно честен, опит с администриране на TS съвръв нямам. Бил съм модератор на форуми- за игри и от общ характер.

c. Колко часа на седмица са Ви свободни и можете да ги отделите за помощ и развитие на TeamSpeak.BG: Работя по 20-24 часа седмично, през останалото време когато не спя съм на компютъра и в TS.

d. До колко сте запознати с функциите и командите на TeamSpeak и/или PHPBB: Основно ниво, както споменах нямам опит с администрирането на TS.

е. При какви обстоятелства ще се намесите в канал: при оплакване от потребител ще се преместя в канала, ще чуя за какво става въпрос от 2те страни и ще взема мерки според ситуацията.

f. Разрешени ли са кикове/банове по лични причини или от суета и при какви обстоятелства? При лични проблеми има Block функция в самия client. Личните междуособия не са причина за отнемане на привилегията за достъп до сървъра.

g. Ако забележите злоупотребяващ потребител - какви действия ще предприемете? Ще събера достатъчни доказателства и ще бъде наказан според правилата.
Последна промяна SleepWalker на Чет Авг 25, 2016 8:25 pm, променена общо 2 пъти
Причина: Одобрен!
dyxless
TeamSpeak.BG Head Admin

Мнениеот FrozenPulse » Сря Авг 12, 2015 5:09 am

а. Вашия никнейм, две имена и допълнителна информация по желание: Perfect , Давид Дерменджиев на 16год.(29ноември 1998год- рожденна дата) от град Стара Загора, винаги когато компютъра ми е включен съм в тс3 сървъра на teamspeak.bg

b. Контакти с Вас - телефон и скайп, допълнително по желание мейл и фейсбук. (по желание може да ми ги изпратите на мен, за да не са публични) 089 555 2188, hardstyle00, frozenpulser@gmail.com

a. Свободен отговор: Моля обяснете как смятате да помогнете за развитието на мрежата/общността - форум/teamspeak: Редовен съм в сървъра и винаги мога да помагам на потребителите при необходимост.

b. Свободен отговор: Какъв предишен опит имате в TeamSpeak сървъри и/или форуми: Бил съм модератор на CounterStrike форум, в TeamSpeak съм бил само потребител.

c. Колко часа на седмица са Ви свободни и можете да ги отделите за помощ и развитие на TeamSpeak.BG: Имам доста свободно време и на ден съм най-малко по 6 часа в сървъра, средно по 40-47 часа на седмица.

d. До колко сте запознати с функциите и командите на TeamSpeak и/или PHPBB: Имам основни познания за командите и функциите на TeamSpeak.

е. При какви обстоятелства ще се намесите в канал: В случай на докладван проблем ще прегледам всички доказателства и ще взема мерки според ситуацията.

f. Разрешени ли са кикове/банове по лични причини или от суета и при какви обстоятелства? Ако потребителят който нарушава личното достойнство на друг потребител може да бъде block-нат/mute-нат от потърпевшия. Банове и кикове ще бъдат необходими ако пречи на целия сървър и неговите потребители чрез спам или използване на нецензурни думи .

g. Ако забележите злоупотребяващ потребител - какви действия ще предприемете? Както казах по-горе в моя пост, ще събера достатъчно доказателства и ще действам според ситуацията и обстоятелствата.
Последна промяна SleepWalker на Вто Ное 24, 2015 8:29 pm, променена общо 1 път
Причина: Отхвърлен!
FrozenPulse

Мнениеот Димитрова. » Пон Ное 09, 2015 10:25 pm

а. Вашия никнейм, две имена и допълнителна информация по желание - Никнейм: - Πετια Διμιτροωα. ღ/DeviL HearT^^, Имена: Петя Димитрова, на 17 от гр. Куклен на около 10 км. от Пловдив..

b. Контакти с Вас - телефон и скайп, допълнително по желание мейл и фейсбук. (по желание може да ми ги изпратите на мен, за да не са публични) - Skype: dew..97 , Facebook: - Πετια Διμιτροωα. ღ ( Моля ако ще се свързвате с мен ( ако бъда одобрена естествено ) да пишете, че сте от екипа на ТС за да съм наясно и да отговоря )

a. Свободен отговор: Моля обяснете как смятате да помогнете за развитието на мрежата/общността - форум/teamspeak: Ще помогна с каквото мога и е нужно..

b. Свободен отговор: Какъв предишен опит имате в TeamSpeak сървъри и/или форуми: Държах свой собствен ТС, имам опит и във форумите..

c. Колко часа на седмица са Ви свободни и можете да ги отделите за помощ и развитие на TeamSpeak.BG: Имам прекалено много свободно време, часове с точност не мога да кажа, но мога да отделям колкото е нужно..

d. До колко сте запознати с функциите и командите на TeamSpeak и/или PHPBB: За ТС съм запозната с всичко, знам кое , как и защо, за форумите също имам голям опит, не перфектен, но най-важните неща ги знам доста добре.

е. При какви обстоятелства ще се намесите в канал: - Ами.. ако бъда извикана по някаква причина или при някакъв проблем..

f. Разрешени ли са кикове/банове по лични причини или от суета и при какви обстоятелства? Не, не са разрешени според мен, до колкото киковете при може би неприлични думи към админ може би.. За бан при по-сериозни обстоятелства..

g. Ако забележите злоупотребяващ потребител - какви действия ще предприемете? - Ми може би 1во ще го предупредя, а после ще взема мерки като 1-2 кика, а ако продължи бан за час, два зависи от нарушението..

Поздрави,
Петя.
Последна промяна SleepWalker на Вто Ное 24, 2015 8:30 pm, променена общо 1 път
Причина: Отхвърлена!
Аватар
Димитрова.

Мнениеот XandermaxBG » Чет Авг 25, 2016 10:30 pm

Екипът на TeamSpeak.BG се състои от ентусиасти, които рабоят заедно за подобряване и развитие на общността - форума и тиймспика.

Ако имате желание да сте част от развитието и екипа, може да кандидадствате за админ, за целта е нужно преди това да сте VIP.
Ако не сте VIP, но сте редовни и имате желание да помагате на потребителите, както и като цяло за развитието, моля помолете някой от Manager-ите да Ви сложи VIP.

За да кандидадствате е нужно да пуснете тема, в която да предоставите информация, попълвайки следната форма:

а. Вашия никнейм, две имена и допълнителна информация по желание : Никнейм - XandermaxBG ; Владимир Башаранов. на 15 години съм от град Кърджали

b. Контакти с Вас - телефон и скайп, допълнително по желание мейл и фейсбук. (по желание може да ми ги изпратите на мен, за да не са публични) :Skype-vladimir.basharanov ; Facebook-XandermaxBG Телефонът ще ви го кажа по някоя от двете мрежи!

a. Свободен отговор: Моля обяснете как смятате да помогнете за развитието на мрежата/общността - форум/teamsp : Приносът ми ще бъде основно в помощ на другите потребители ,като изслушване на потребителя , добре обмислено и не прибързано решение с уведомяване на по главните ранкове от мен!
Бил съм хостер на много Teamspeak-ове на големи кланове в различни игри ,предимно в Mount and Blade Napoleonic Wars, хората са оставали много доволни от ранк системите и чанелите!
c. Колко часа на седмица са Ви свободни и можете да ги отделите за помощ и развитие на TeamSpeak.BG:
Свободните ми часове са всеки ден: от 19-2 часа вечерта!
d. До колко сте запознати с функциите и командите на TeamSpeak и/или PHPBB:
Имам доста голям опит за ТС не перфектен но хората са останали доволни от моята работа!
е. При какви обстоятелства ще се намесите в канал:
Ако бъда извикан или съм в ситуацията!
f. Разрешени ли са кикове/банове по лични причини или от суета и при какви обстоятелства?
За мен кикове и банове по лични причини не трябва да се прилагат, само ако човекът нарушава спокойствието на другите потребители или спами в чата!
g. Ако забележите злоупотребяващ потребител - какви действия ще предприемете?
В основните ситуации : за трол го бих банал за седмица ,за спам бих го кикнал ,ако продължи ще го бана за един ден естествено като бива предупреден да спре!
XandermaxBG

Nick в TeamSpeak: Bладимир

pleo ligin

Мнениеот CameronAxoms » Пет Яну 17, 2025 12:55 pm

panter_bg, please refrain from commenting on my post :)
I'm interested in the topic "Всичко за TeamSpeak.BG", but I can't answer there.

Изображение
Pleo: Intelligent expenditures for your enterprise.

The best solution for business!
Join today and get a one-year service at no cost!

Log in · Get started. Menu.
Cease wasting time on expenses.
Do more of the tasks that are important.
Consolidate your company spending for full monetary ...

Log in | Pleo

Work email · Password · Two factor authentication code · SMS code.

The business expenses solution that allows your team to accomplish more.
Be a part of the thousands of companies that count on. Pleo to make paying for stuff at work ...

Everything is centered around our company.

pleo ligin : https://pleoen.com/shop
log in pleo : https://pleoen.com/about
pleo card : https://pleoen.com/quality-childrens-goods-online-store
pleo : https://pleoen.com/
CameronAxoms

Nick в TeamSpeak: CameronAxoms

Ontdek de kenmerken van het perfecte ovalen tapijt voor

Мнениеот XRumer23aduct » Сря Фев 12, 2025 5:10 am

Een
curved